Monday, 24 October 2011

tagged II

assalamualaikum bloggers and readers :D

lama nya tak update blog baru ni kan , act nothing to share :/ tapi haritu titew kena tag dengan Qiela, Rina Arif and Anis . ite nak buat tagged tu tapi ite just nak answer all the questions . tak nak lee tag 11 orang balik tu kan fuhh fuhh . tapi Anis dia private blog , wuu wuu tak nak buat Anis punya hehe xP nanti titew buat lahh kalau rajin.

Questions from Qiela :

1. Did you miss your first love ?
- No ^^

2. What can't you forget till now ?
- I fight with my cousin.

3. Are you Bruno Mars fans ?
- Yes :D

4 Cody Simpson or Justin Bieber ?
- Cody Simpson <3

5. If one day your boyfriend dead , what will you do ?
- Pray for him .

6. Korea or Malaysia ?
- both

7. Korean movie or English movie ?
- Korean .

8. Malay Song or English Song ?
- Malay 

9. How old your boyfriend / girlfriend ?
- wait . umur Johan Asari berapa ? LOL

10. What is your favourite things/stuff that you still keep till now ?
- err, bantal busuk ?

11. Do you like sushi ?
- yes :)

Questions by Rina :

1. Do you like me ?
- ya cause you're kind :)

2. Do you have boyfriend ?
- ya , 

3. What is his name ?
- Johan Asari , Kim Hyun Joong :P

4. Do you love your parents ?
- Forever Yes.

5. What's your hobby ?
- Sleeping , eating, blogging , facebooking, twittering, reading, singing :)

6. What's your favourite song ?
- Yakinlah Aku Menjemputmu - Kangen Band

7. Am I Annoying ?
- No (:

8. What subject do you like ?
- History .

9. Who am I for you ?
- my friends , my followers on twitter heheh :P

10. Do you have twitter ?
- Yes (: follow mine - Najiha1249

11. What's your favourite colour ?
- white

Anis's Questions :


hehe LOL sorry Anis forgive me ok Love youuuu xoxo :P ok tu je boboiii :) assalamualaikum (:

2 comments:

nur qamarina binti mohsar said...

ehe. okayyy dah bce :)

Fatin Najiha Faris said...

hehehe :P siap comment lagi tuuu xD

Post a Comment