Tuesday, 5 June 2012

nothing interesting for this holidays.

assalamualaikum, hi sahabat handai rakan tauladan followers twitter kawan facebook followers blog dan silent readers sekalian. ceh. so, macam mana exam? chill. saya pun menghadapi situasi yang tegang bersama kertas soalan. habis diconteng dengan luah hati. past is past. don't be sad. sekarang kita sedang bercuti. manfaatkan lah masa dengan tidak berdating sahaja. dekat kan diri dengan Allah adalah lebih baik :)

what are your plans for the holidays? i'm going to Kelantan on this coming Saturday! i'm so lazy. saya memang bukan kaki jalan. duduk rumah makan coklat Daim tengok tv lagi enak nikmatnya. ajak lah saya kemana, tawar lah. KeyeL, Kuantan, Sabah, Sarawak kemana pun saya malas. kecuali ke Jepun, Paris, New York, Korea. memang saya boleh kemas bag dalam masa setengah jam sahaja. ops, bukan ajak je, sediakan saya tiket dahulu. ceh. pun boleh~


hey, it's June guys! sekejap sangat masa berlalu. cuti sekolah tinggal 5 hari je. 5 days. time flies fast. homework, kasut, baju sekolah semua belum dibereskan lagi. dan saya pula akan ke Kelantan duh. this holidays, i just tweeting, watching tv, eating, sleeping, and do the same things eveyday. saya nak buat homework tapi apa kan daya. homework tidak menarik perhatian ku sebagaimana crush ku tersenyum dan menarik perhatianku lol. i don't have a crush. this is true.

Last Sunday, i dream about my old classmates. Meon, Lutfi, Ainaa, Syaq, Bat, Najwa, Anis and Mar. how can they enter my dream without my permission. haha. btw, this show that i miss them so badly :') all of them are my awesome friends. my bestfriends! i miss all the moments we're together. everything. hey, lets meet and laugh like the world is ours.


this is real. Yuna's boyfriend replied my mention and i'm the happiest girl in the world lol for this time je lah. unexpected. be jealous, people. LOOOO_OOOOL. okay nuff. for those who are going to travel the world, have a safe trip. enjoy your day, people! btw, Syaq is my bestfriend. lol she ask me to do this. so i just did it! n_n bye. *sorry for my broken english*.


No comments:

Post a Comment